SHIBUI RAVINTOLANA

Shibui on japanilainen ravintola jolla on perinteiset japanilaiset juuret, yhdistettynä eurooppalaisiin makuihin, hyviin raaka-aineisiin ja laadukkaaseen toteutukseen.


Ravintola on perustettu filosofialle - Laadukas, nuorekas ja eettinen
Kansainvälinen tiimimme koostuu pääasiassa japanilaista kokeista, joilla on syvä intohimo ja asiantuntemus laadukkaasta ja herkullisesta japanilaisesta ruoasta. Käytämme paikallisia raaka-aineita yhdistettynä perinteisiin japanilaisiin ja Japanissa tuotettuihin raaka- aineisiin. Käytämme annoksissa mm. vain Japanissa kasvatettua riisiä. Haluamme luoda asiakkaille autenttisen japanilaisen tunnelman eurooppalaiseen tyyliin.


Uskomme myös kestävään kehitykseen ja haluamme omalta osalta minimoida hiilijalanjälkeä. Kaikki pakkausmateriaalimme ovat kompostoituvia emmekä käytä ravintolassa juuri lainkaan muovituotteita. 

Olemme halunneet myös huomioida kasvisruokavaliota suosivat lisäämällä lounaalle ja a la carte menuun runsaasti vege-annoksia ja vege-sushia.
Kaikki vege-annokset valmistetaan omalla työpisteellä ja omilla työvälineillä.

Suhtaudumme myös kunnioituksella asiakkaisiin, joilla on ruoka rajoitteita ja pyrimme luomaan heille turvallisen ympäristön ruokailla meillä. Tavoitteenamme on tehdä terveellisistä ruokavalinnoista vaivatonta ja helppoa.

Japanilainen perinne yhdistettynä parhaisiin raaka-aineisiin, toteutettuna modernilla luovuudella.

Kun astut sisään ravintolaan, huomio kiinnittyy yksinkertaiseen muotoiluun joka on selvästi nähtävissä. Puhtaat ja nykyaikaiset linjat yhdistettynä luonnonmateriaaliin, kuten puuhun luovat lämpöä ja rentoa mukavuutta. Sitä täydentää kokkien visio yksinkertaisuudesta ruuassa muutamalla kosketuksella modernia luovuutta. Kokkien työskentelyä ja annosten valmistusta voi seurata avo-keittiöstä vaikka drinkkiä, teetä tai viiniä siemaille.

Shibui on yhdistelmä intohimoa, palvelua, ammattitaitoa ja asiantuntemusta.