SHIBUI RAVINTOLANA

Shibui on aasialaisvaikutteinen ravintola jonka inspiraationa on toiminut japanilainen, korealainen ja thaimaalainen keittiö.Tavoitteenamme on yhdistää aasialaista ja eurooppalaista ruokaa suomalaiseen makuun. Keskitymme ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ja laadukkaaseen toteutukseen. 


Shibui on perustettu filosofialle - Laadukas, nuorekas ja eettinen
Kansainvälisellä tiimillämme on syvä intohimo ja asiantuntemus laadukkaasta ja herkullisesta aasialaisesta ruoasta. 


Shibui uskoo kestävään kehitykseen ja haluammekin omalta osaltamme minimoida hiilijalanjälkeä. Kaikki pakkausmateriaalit ovat kompostoituvia emmekä käytä ravintolassa juuri lainkaan muovituotteita. 

Suhtaudumme myös kunnioituksella asiakkaisiin, joilla on ruoka rajoitteita ja pyrimme luomaan heille turvallisen ympäristön ruokailla meillä. Tavoitteenamme on tehdä terveellisistä ruokavalinnoista vaivatonta ja helppoa.


Kun astut sisään ravintolaan, huomio kiinnittyy yksinkertaiseen muotoiluun joka on selvästi nähtävissä. Puhtaat ja nykyaikaiset linjat yhdistettynä luonnonmateriaaliin, kuten puuhun luovat lämpöä ja rentoa mukavuutta. Sitä täydentää kokkien visio yksinkertaisuudesta ruuassa muutamalla kosketuksella modernia luovuutta. Kokkien työskentelyä ja annosten valmistusta voi seurata avo-keittiöstä vaikka drinkkiä, teetä tai viiniä siemaille.

Shibui on yhdistelmä intohimoa, palvelua, ammattitaitoa ja asiantuntemusta.